Måndag 28/4
BOHUSLÄNSK FISKSOPPA MED TOMAT, DILL, SEJRYGG OCH RÄKOR.
KYCKLINGFILÉ MED SOLTORKAD TOMATSÅS OCH STEKT POTATIS.
RÖDBETSBIFF MED TZATZIKI OCH KLYFTPOTATIS.
Tisdag 29/4 .
POCHERAD FISKFILE MED GRÄSLÖKSSÅS, GRÖNA ÄRTOR OCH KOKT POTATIS.
RIMMAD FLÄSKBOG MED PEPPARROTSCREME OCH ROSTADE ROTSAKER.
RÖDBETSBIFF MED TZATZIKI OCH KLYFTPOTATIS.
Onsdag 30/4
UGNSTEKT FISKFILÉ MED CITRON OCH DILLSTUVAD POTATIS.
UNGERSK GULASCH MED SYRAD GRÄDDE OCH KOKT POTATIS.
RÖDBETSBIFF MED TZATZIKI OCH KLYFTPOTATIS.
Torsdag 1/5. 1:A MAJ.
ÅNGKOKT FISKFILÉ MED SKIRAT SMÖR, RIVEN PEPPARROT, SPARRIS OCH KOKT POTATIS.
HELSTEKT KOTLETTRAD MED RÖDVINSSKY, CHILLIECREME OCH KLYFTPOTATIS.
DESSERT: PEACH MELBA.
Fredag 2/5.
STEKT FISKFILÉ MED REMOULADESÅS, PICKLAD RÖDLÖK OCH POTATISPURÉ.
KÖTTFÄRSGRATÄNG MED POTATIS, AUBERGINE OCH OSTSÅS. TOMAT & LÖKSALLAD.
RÖDBETSBIFF MED TZATZIKI OCH KLYFTPOTATIS.
.
Lördag 3/5 och Söndag 4/5
POCHERAD FISKFILÉ MED VITVINSSÅS, MOROTSPURÈ OCH KOKT POTATIS..
LÅNGBAKAD FLÄSKKARRÉ MED BACON & KAPRISSKY, MARINERAD TOMAT OCH ROSTAD POTATIS.
DESSERT: SILVIAKAKA.
I dagens ingår: måltidsdryck, salladsbuffé, bröd, kaffe och kaka. Pris: 135:-
Rabattkort: 10 st luncher/ 1200.-
Pensionärslunch 13.00 – 15.00 vid köp av rabattkort 10 st luncher/1150.-
Lunchen serveras 11.00-15.00 varje dag.
Pris på helgen 175:- med dessert.
Tel: 0522-656502
Hemsida. www.kajkant.se