Måndag 28/4
BOHUSLÄNSK FISKSOPPA MED TOMAT, DILL, SEJRYGG OCH RÄKOR.
KYCKLINGFILÉ MED SOLTORKAD TOMATSÅS OCH STEKT POTATIS.

RÖDBETSBIFF MED TZATZIKI OCH KLYFTPOTATIS.

Tisdag 29/4 .
POCHERAD FISKFILE MED GRÄSLÖKSSÅS, GRÖNA ÄRTOR OCH KOKT POTATIS.

RIMMAD FLÄSKBOG MED PEPPARROTSCREME OCH ROSTADE ROTSAKER.

RÖDBETSBIFF MED TZATZIKI OCH KLYFTPOTATIS.

Onsdag 30/4

UGNSTEKT FISKFILÉ MED CITRON OCH DILLSTUVAD POTATIS.

UNGERSK GULASCH MED SYRAD GRÄDDE OCH KOKT POTATIS.

RÖDBETSBIFF MED TZATZIKI OCH KLYFTPOTATIS.

Torsdag 1/5. 1:A MAJ.
ÅNGKOKT FISKFILÉ MED SKIRAT SMÖR, RIVEN PEPPARROT, SPARRIS OCH KOKT POTATIS.
HELSTEKT KOTLETTRAD MED RÖDVINSSKY, CHILLIECREME OCH KLYFTPOTATIS.

DESSERT: PEACH MELBA.

Fredag 2/5.

STEKT FISKFILÉ MED REMOULADESÅS, PICKLAD RÖDLÖK OCH POTATISPURÉ.

KÖTTFÄRSGRATÄNG MED POTATIS, AUBERGINE OCH OSTSÅS. TOMAT & LÖKSALLAD.

RÖDBETSBIFF MED TZATZIKI OCH KLYFTPOTATIS.
.

Lördag 3/5 och Söndag 4/5

POCHERAD FISKFILÉ MED VITVINSSÅS, MOROTSPURÈ OCH KOKT POTATIS..

LÅNGBAKAD FLÄSKKARRÉ MED BACON & KAPRISSKY, MARINERAD TOMAT OCH ROSTAD POTATIS.
DESSERT: SILVIAKAKA.

I dagens ingår: måltidsdryck, salladsbuffé, bröd, kaffe och kaka. Pris: 135:-

Rabattkort: 10 st luncher/ 1200.-

Pensionärslunch 13.00 – 15.00 vid köp av rabattkort 10 st luncher/1150.-
Lunchen serveras 11.00-15.00 varje dag.
Pris på helgen 175:- med dessert.

Tel: 0522-656502
Hemsida. www.kajkant.se