Måndag 22/4
FISK & SKALDJURSSOPPA MED TOMAT, SAFFRAN, RÄKOR OCH KOLJA.
PANNBIFF MED LÖKSKY, LINGON OCH POTATISMOS.
VEGETARISK PASTA MED SOJAFÄRSSÅS OCH RIVEN GRANA PADANO.

Tisdag 23/4
FISKFILÉ ”ELISABETH” MED PAPRIKA, CHAMPINJONER OCH CREME FRAISHE. KOKT POTATIS.
STEKT FLÄSK MED RAGGMUNK OCH RÅRÖRDA LINGON.
VEGETARISK PASTA MED SOJAFÄRSSÅS OCH RIVEN GRANA PADANO.

Onsdag 24/4
STEKT FISKFILÉ MED DANSK REMOULADESÅS, PICKLAD RÖDLÖK OCH KOKT POTATIS.
TANDOORIKYCKLING MED BASMATIRIS.
VEGETARISK PASTA MED SOJAFÄRSSÅS OCH RIVEN GRANA PADANO.

Torsdag 25/4
POCHERAD FISKFILÉ MED SANDEFJORDSÅS, CITRON OCH KOKT POTATIS.
UNGERSK GULASCH MED SYRAD GRÄDDE OCH KOKT POTATIS.
VEGETARISK PASTA MED SOJAFÄRSSÅS OCH RIVEN GRANA PADANO.

Fredag 26/4

FRANSK FISKGRYTA MED DRAGON, VITLÖK OCH DIJONSENAP. KOKT POTATIS.

PANERAD SCHNITZEL MED SKYSÅS, GRÖNA ÄRTOR OCH STEKT POTATIS.

VEGETARISK PASTA MED SOJAFÄRSSÅS OCH RIVEN GRANA PADANO.

Lördag 27/4 och Söndag 28/4

ÖRTBAKAD FISKFILÉ MED VITVINSSÅS, MOROTSPURÉ OCH KOKT POTATIS.
KYCKLINGBRÖST MED TZATZIKI, MARINERAD TOMAT OCH ROSMARINKRYDDAD POTATIS.
DESSERT: PANNA COTTA MED MANGOGLAZE.

I dagens ingår: måltidsdryck, salladsbuffé, bröd, kaffe och kaka. Pris: 119:-
Lunchen serveras 11.00-15.00 varje dag.
Pris på helgen 165:- med dessert.

Tel: 0522-656502
Hemsida. www.kajkant.se