Måndag 20/1.
Bohuslänsk fisksoppa med tomat, dill, kolja och räkor.
Hemlagade köttbullar med gräddsås, lingon och potatismos.
Indisk kikärtsgryta med curry, kokosgrädde och ris.
Tisdag 21/1.
Pocherad fiskfilé med paprikasås, citron och kokt potatis.
Stekt fläsk med löksås, rårörda lingon och kokt potatis.
Indisk kikärtsgryta med curry, kokosgrädde och ris.
Onsdag 22/1.
Ångkokt fiskfilé med Skagerackssås, gröna ärtor och kokt potatis.
Burgundisk oxgryta med rödvin, champinjoner och rökt sidfläsk. Kokt potatis.
Indisk kikärtsgryta med curry, kokosgrädde och ris.
Torsdag 23/1
Stekt panerad fiskfilé med Rhode Islandsauce, picklad rödlök och kokt potatis.
Kycklingfilé med Tzatziki och rosmarinkryddad potatis.
Indisk kikärtsgryta med curry, kokosgrädde och ris.
Fredag 24/1
Champinjongratinerad fiskfilé med broccoli och potatispuré.
Långbakad fläskkarré med rosépepparsky och stekt potatis..
Indisk kikärtsgryta med curry, kokosgrädde och ris.
Lördag 25/1 och Söndag 26/1
Ugnsbakad fiskfile med tomatsmörsås, palsternackspuré och kokt potatis.
Nötfärsbiff med grönpepparsås, bakad tomat och rostad potatis.
Dessert: Vaniljkaka med hallongrädde.
I dagens ingår: måltidsdryck, salladsbuffé, bröd, kaffe och kaka. Pris: 129:-
Lunchen serveras 11.00-15.00 varje dag.
Pris på helgen 169:- med dessert.
Tel: 0522-656502
Hemsida. www.kajkant.se