Måndag 9/12.
Bohuslänsk fisksoppa med tomat, dill, sejrygg och räkor.
Pannbiff med gräddsås, pressgurka och potatismos.

Kikärtsgryta med curry, kokosgrädde och basmatiris.

Tisdag 10/12
Pocherad fiskfile med gräslökssås, citron och kokt potatis.
Stekt fläsk med löksås, rårörda lingon och kokt potatis.
Kikärtsgryta med curry, kokosgrädde och basmatiris.

Onsdag 11 /12
Havets Wallenbergare med skirat smör, gröna ärtor och potatispuré.
Oxgryta med rödvin, lök och champinjoner. Kokt potatis.

Kikärtsgryta med curry, kokosgrädde och basmatiris.

Torsdag 12/12
Stekt fiskfilé med kall örtsås, picklad rödlök och kokt potatis.
Köttfärsgratäng med potatis, aubergine och tomat & löksallad..

Kikärtsgryta med curry, kokosgrädde och basmatiris.

Fredag 13/12
Pocherad fiskfilé med skaldjurssås, broccoli och kokt potatis.

Fläsknoisette med rödvinssky, kryddsmör och stekt potatis.
Kikärtsgryta med curry, kokosgrädde och basmatiris.

Lördag 14/12 och Söndag 15/12

Ugnsbakad fiskfilé med tomat & purjolök, vitvinssås och kokt potatis.
Kycklingfilé med dragonsås, bakad tomat och klyftpotatis.
Dessert: Mjuk pepparkaka med frosting.

I dagens ingår: måltidsdryck, salladsbuffé, bröd, kaffe och kaka. Pris: 125:-
Lunchen serveras 11.00-15.00 varje dag.
Pris på helgen 169:- med dessert.

Tel: 0522-656502
Hemsida. www.kajkant.se