Måndag 10/6
FISK & SKALDJURSSOPPA MED KOLJA OCH RÄKOR. AIOLI.
HELSTEKT KOTLETT MED CHAMPINJONSÅS, HARICOT VERTES OCH UGNSTEKT POTATIS.
MAJSPLÄTTAR MED TOMATSÅS OCH BULGURSALLAD.

Tisdag 11/6
POCHERAD FISKFILE MED CITRUSSÅS, BROCCOLI OCH KOKT POTATIS.
STEKT FLÄSK MED LÖKSÅS, LINGON OCH KOKT POTATIS.
MAJSPLÄTTAR MED TOMATSÅS OCH BULGURSALLAD.

Onsdag 12/6.
STEKT FISKFILÉ MED DILLMAJONNÄS, PICKLAD RÖDLÖK OCH KOKT POTATIS .
BIFF STROGANOFF MED RIS.
MAJSPLÄTTAR MED TOMATSÅS OCH BULGURSALLAD.

Torsdag 13/6.
STEKT FISKFILÉ MED STUVAD SPENAT, CITRON OCH KOKT POTATIS.
LÅNGBAKAD FLÄSKKARRÉ MED ROSMARINSÅS, ÄPPLEMOS OCH KOKT POTATIS.
MAJSPLÄTTAR MED TOMATSÅS OCH BULGURSALLAD.

Fredag 14/6

POCHERAD FISKFILÉ MED DILLSTUVADE RÄKOR, GRÖNA ÄRTOR OCH KOKT POTATIS.

KÖTTBULLAR MED GRÄDDSÅS, RÅRÖRDA LINGON OCH POTATISMOS.

MAJSPLÄTTAR MED TOMATSÅS OCH BULGURSALLAD.

Lördag 15/6 och Söndag 16/6,

ÅNGKOKT FISKFILE MED VITVINSSÅS, MOROTSPURÉ OCH KOKT POTATIS.

KYCKLINGBRÖST MED KALL CURRYCREME OCH ROSTAD POTATIS.

DESSERT: BLÅBÄRSKAKA MED VANILJSÅS.

I dagens ingår: måltidsdryck, salladsbuffé, bröd, kaffe och kaka. Pris: 125:-
Lunchen serveras 11.00-15.00 varje dag.
Pris på helgen 169:- med dessert.

Tel: 0522-656502
Hemsida. www.kajkant.se