Måndag 21/4 ANNANDAG PÅSK
UGNSTEKT LAXFILE MED HOLLANDAISESÅS, SPARRIS OCH KOKT POTATIS.
FLANKSTEK MED RÖDVINSSKY, KRYDDSMÖR OCH ROSTAD POTATIS.
DESSERT: CHOKLADMOUSSE.
Tisdag 22/4 .
POCHERAD FISKFILE MED DILLSTUVADE RÄKOR, CITRON OCH KOKT POTATIS.
STEKT FLÄSK MED BRUNA BÖNOR OCH KOKT POTATIS.
SOJAFÄRSGRYTA MED BÖNOR OCH RIS.
Onsdag 23/4
FISKPUDDING MED SKIRAT SMÖR, GRÖNA ÄRTOR OCH KOKT POTATIS.
BURGUNDISK OXGRYTA MED RÖDVIN, CHAMPINJONER OCH RÖKT SIDFLÄSK, KOKT POTATIS.
SOJAFÄRSGRYTA MED BÖNOR OCH RIS.
Torsdag 24/4. SKÄRTORSDAG.
STEKT FISKFILÉ MED KALL ÖRTSÅS, PICKLAD RÖDLÖK OCH KOKT POTATIS.
LASAGNE AL FORNO MED TOMAT OCH LÖKSALLAD
SOJAFÄRSGRYTA MED BÖNOR OCH RIS.
Fredag 25/4.
POCHERAD FISKFILE MED HUMMERSÅS, BROCCOLI OCH KOKT POTATIS.
FLÄSKNOISETTE MED BEARNAISESÅS OCH STEKT POTATIS.
SOJAFÄRSGRYTA MED BÖNOR OCH RIS.
.
Lördag 26/4 och Söndag 27/4
ÅNGKOKT FISKFILE MED TOMATSMÖRSÅS, PALSTERNACKAPURE OCH KOKT POTATIS..
NÖTFÄRSBIFF MED TZATZIKI, BAKAD TOMAT OCH KLYFTPOTATIS.
DESSERT: HALLONPAJ MED VANILJSÅS
I dagens ingår: måltidsdryck, salladsbuffé, bröd, kaffe och kaka. Pris: 135:-
Rabattkort: 10 st luncher/ 1200.-
Pensionärslunch 13.00 – 15.00 vid köp av rabattkort 10 st luncher/1150.-
Lunchen serveras 11.00-15.00 varje dag.
Pris på helgen 175:- med dessert.
Tel: 0522-656502
Hemsida. www.kajkant.se