Måndag 21/4 ANNANDAG PÅSK
UGNSTEKT LAXFILE MED HOLLANDAISESÅS, SPARRIS OCH KOKT POTATIS.
FLANKSTEK MED RÖDVINSSKY, KRYDDSMÖR OCH ROSTAD POTATIS.

DESSERT: CHOKLADMOUSSE.

Tisdag 22/4 .
POCHERAD FISKFILE MED DILLSTUVADE RÄKOR, CITRON OCH KOKT POTATIS.

STEKT FLÄSK MED BRUNA BÖNOR OCH KOKT POTATIS.

SOJAFÄRSGRYTA MED BÖNOR OCH RIS.

Onsdag 23/4

FISKPUDDING MED SKIRAT SMÖR, GRÖNA ÄRTOR OCH KOKT POTATIS.

BURGUNDISK OXGRYTA MED RÖDVIN, CHAMPINJONER OCH RÖKT SIDFLÄSK, KOKT POTATIS.

SOJAFÄRSGRYTA MED BÖNOR OCH RIS.

Torsdag 24/4. SKÄRTORSDAG.
STEKT FISKFILÉ MED KALL ÖRTSÅS, PICKLAD RÖDLÖK OCH KOKT POTATIS.
LASAGNE AL FORNO MED TOMAT OCH LÖKSALLAD

SOJAFÄRSGRYTA MED BÖNOR OCH RIS.

Fredag 25/4.

POCHERAD FISKFILE MED HUMMERSÅS, BROCCOLI OCH KOKT POTATIS.

FLÄSKNOISETTE MED BEARNAISESÅS OCH STEKT POTATIS.

SOJAFÄRSGRYTA MED BÖNOR OCH RIS.
.

Lördag 26/4 och Söndag 27/4

ÅNGKOKT FISKFILE MED TOMATSMÖRSÅS, PALSTERNACKAPURE OCH KOKT POTATIS..

NÖTFÄRSBIFF MED TZATZIKI, BAKAD TOMAT OCH KLYFTPOTATIS.
DESSERT: HALLONPAJ MED VANILJSÅS

I dagens ingår: måltidsdryck, salladsbuffé, bröd, kaffe och kaka. Pris: 135:-

Rabattkort: 10 st luncher/ 1200.-

Pensionärslunch 13.00 – 15.00 vid köp av rabattkort 10 st luncher/1150.-
Lunchen serveras 11.00-15.00 varje dag.
Pris på helgen 175:- med dessert.

Tel: 0522-656502
Hemsida. www.kajkant.se