Måndag 15/4
TAUBES FISKSOPPA MED DILL, GRÄSLÖK OCH KOLJA.
KÖTTBULLAR MED GRÄDDSÅS, RÅRÖRDA LINGON OCH POTATISMOS.
BROCCOLIBIFF MED TOMATSALSA.

Tisdag 16/4
POCHERAD FISKFILÉ MED PAPRIKASÅS, CITRON OCH KOKT POTATIS.
STEKT FLÄSK MED LÖKSÅS, LINGON OCH KOKT POTATIS.
BROCCOLIBIFF MED TOMATSALSA.

Onsdag 17/4
STEKT FISKFILÉ MED DILLMAJONNÄS, PICKLAD RÖDLÖK OCH KOKT POTATIS.
KALOPS MED RÖDBETOR OCH KOKT POTATIS.
BROCCOLIBIFF MED TOMATSALSA.

Torsdag 18/4
ÅNGKOKT FISKFILÉ MED SKIRAT SMÖR RIVEN PEPPARROT OCH KOKTPOTATIS.
SKINKSTEK MED ROSMARINSÅS, ÄPPELMOS OCH KOKT POTATIS.
BROCCOLIBIFF MED TOMATSALSA.

Fredag 12/4

SKALDJURSGRATINERAD FISKFILÉ MED GRÖNA ÄRTOR OCH KOKT POTATIS.

KYCKLINGGRYTA MED CURRY, ANANAS OCH KOKOSGRÄDDE. JASMINRIS.

BROCCOLIBIFF MED TOMATSALSA.

Lördag 20/4 och Söndag 21/4

UGNSBAKAD LAXFILÉ MED DILLHOLLANDAISE, BROCCOLI OCH KOKT POTATIS.
LÅNGBAKAD FLÄSKKARRÉ MED TIMJANSKY, GRILLTOMAT OCH POTATISGRATÄNG.
DESSERT: BOUNTYKAKA

I dagens ingår: måltidsdryck, salladsbuffé, bröd, kaffe och kaka. Pris: 119:-
Lunchen serveras 11.00-15.00 varje dag.
Pris på helgen 165:- med dessert.

Tel: 0522-656502
Hemsida. www.kajkant.se