Måndag 29/4
FISK & SKALDJURSSOPPA MED KOLJA, RÄKOR OCH AIOLI.
HELSTEKT FLÄSKKARRÉ MED ÖRTGRÄDDSÅS, HERRGÅRDSGRÖNSAKER OCH KOKT POTATIS.
INDISK KIKÄRTSGRYTA MED BASMATIRIS.

Tisdag 30/4
STEKT SILLFLUNDRA MED KAVIARSÅS OCH POTATISPURÉ.
RIMMAD FLÄSKBOG MED PEPPAROTSCREME OCH ROSTADE ROTSAKER.
INDISK KIKÄRTSGRYTA MED BASMATIRIS. .

Onsdag 1/5. 1:E MAJ.
ÅNGKOKT FISKFILÉ MED BRYNT SMÖR, KAPRIS & RÖDBETOR OCH KOKT POTATIS.
FLÄSKNOISETTE MED RÖDVINSSKY, KRYDDSMÖR OCH KLYFTPOTATIS.
DESSERT: PANNA COTTA MED MANGOGLAZE.

Torsdag 2/5
HUSETS FISKPUDDING MED SKIRAT SMÖR, GRÖNA ÄRTOR OCH KOKT POTATIS.
GRÄDDSTUVAD PYTT I PANNA MED ÄGG & RÖDBETOR.
INDISK KIKÄRTSGRYTA MED BASMATIRIS.

Fredag 3/5

POCHERAD FISKFILÉ MED DILLSTUVADE RÄKOR, SAUTERADE MORÖTTER OCH KOKT POTATIS.

KYCKLINFILÉ MED DIJONSENAP/DRAGONSÅS OCH STEKT POTATIS.

INDISK KIKÄRTSGRYTA MED BASMATIRIS.

Lördag 4/5 och Söndag 5/5

ÅNGKOKT FISKFILÉ MED TOMATSMÖRSÅS, PALSTERNACKSPURÉ OCH KOKT POTATIS.
NÖTFÄRSBIFF MED CHILLIBEARNAISE, GRILLTOMAT OCH ROSTAD POTATIS.
DESSERT: BROWNIE MED VISPGRÄDDE.

I dagens ingår: måltidsdryck, salladsbuffé, bröd, kaffe och kaka. Pris: 119:-
Lunchen serveras 11.00-15.00 varje dag.
Pris på helgen 165:- med dessert.

Tel: 0522-656502
Hemsida. www.kajkant.se